piatok 24. mája 2013

Gentlemen´s Friday: Zdroje tepla

Máme tu ďalší pánsky piatok. Tentokrát extrémne studený piatok (aspoň tu v Prahe) a preto pri šálke teplého čaju rozjímame nad tým, do čoho "zachumlat" pánov počas chladných letných mesiacov.

Pri výbere dokonalej pokrývky majte na pamäti 2 pravidlá summer sezóny 2013 - minimalizmus a vzory. Potom už len stačí siahnuť po tom, v čom sa najlepšie cítite (prípadne, čo sa vám podarí zohnať v našich obchodoch:/). My sme sa nechali inšpirovať kolekciou Jonathan Saunders a Gucci.

1. Sveter v retro štýle - na gombíky, alebo cez hlavu, s okrúhlym alebo véčkovým výstrihom... ideálny ku krátkym či dlhým nohaviciam vyžehleným na puky.




2. Bunda do pása - bavlna aj denim, zips aj gombíky... dopĺňajte elegantnými kúskami a zjemnite jej športový vzhľad.



3. sako - jednoradové či dvojradové, hlavne nech dokonale sedí na vašu postavu... maximálne univerzálny kúsok, ktorý skombinujete s košeľou, tričkom, krátkymi aj dlhými nohavicami...a samozrejme très chic ako súčasť obleku!



4. Trench coat - nevyhnutný pre zrelých mužov a žiadaný pre mladých gentlemanov (aj malý Beckham ho už nosí)... od tradičného Burberry až po rôzne strihové a farebné variácie.



Alebo sa jednoducho zabaľte do gigantickej šatky tak, ako to predviedli páni na Pitti Uomo vo Florencii!



                   : http://www.thesartorialist.blogspot.com/