utorok 4. februára 2014

Najsilnejšie pravidlo súčasnej módy?

Paráda. Naozaj nás teší váš narastajúci záujem o módu v kontexte oveľa širšom ako sú sezónne trendy (o trendestteroch TU!) alebo čo ktorá celebrita nosí. Sme radi, že v našej prítomnosti začínate uvažovať. Ako indivíduá, ktoré si dovoľujú mať svoj pohľad na vec a okrem toho vyžadujú profesionálne informácie.

Dnes je módne úplne všetko. Hovoria o tom samotné móla aj streetstyle veľkých metropolí. Ako si teda môžu stylisti dovoliť hodnotiť vaše outfity? A ako sa z toho sveta bez pravidiel a móresov nezblázniť?

V oboch prípadoch je odpoveďou najsilnejšie pravidlo súčasnej módy: riadiť sa PRÍLEŽITOSŤOU. To znamená vždy mať na mysli KAM idete.

Móda totiž sleduje rovnaké pravidlá ako ostatné sféry spoločenského života. Určite sa vyjadrujete a správate inak s kamarátmi na pive a inak na business obede. A to z jednoduchého dôvodu: v oboch prípadoch vám ide o niečo iné - relax verzus práca.
Stačí skrátka pochopiť jednoduchý princíp overený toľkými generáciami - to, ako vystupujete a čo máte na sebe, vie rozhodnúť v prvých sekundách stretnutia o vašom ďalšom osude...