pondelok 17. marca 2014

Čo máš v hlave...


...to sa ti odráža v živote

Presné a výstižné. No napriek tomu málokto túto teóriu uznáva a toho, kto ju uznáva, degraduje spoločnosť na niekoho, kto nevie o čom je život a problémy s ním spojené.    


A my v Lubitsa Styling sme túto myšlienku rozšírili a hovoríme: "Čo máš v hlave, to sa ti odráža v živote a v oblečení." 

Posledné dva roky sledujem ľudí veľmi pozorne... vidím, že ľudia vo svojej ľudskosti radi ukazujú nielen to, akí sú bohatí, ale aj to, akí sú chudobní. Duchovne aj finančne.

Zvláštne, že v minulosti to bolo presne naopak. Málokto rád vytruboval svoje nešťastie. Dnes? Dnes si človek našiel výborný a presvedčivý argument, za ktorý sa rád nechá poľutovať: "Som nešťastný, mám málo peňazí, nemôžem mať pekný život a drahé oblečenie." A tak v priebehu roka nakúpi cca 60 % zbytočností a minie dvojnásobne viac, ako v prípade, že by vyberal len to, čo je skutočne potrebné a krásne.
       
Odporúčam vám preto popri rôznych jarných detoxoch aj jednu Lubitsa Styling očistnú kúru: očistiť sa od výhovoriek, ktorými stmelujeme svoje "životné nešťastie".
V konečnom dôsledku za tým stoja dve ľudské vlastnosti: zbabelosť a pohodlnosť. Porozmýšľajte, ktorá brzdí vás a konajte.

Krásny Ľubicový deň vám želám;)

Lubica - Lubitsa Styling