utorok 5. augusta 2014

Ako to riešite v posteli vy?

Viete, ktorý outfit je rovnako dôležitý ako vaša plesová róba? Ten posteľný.
To, čo si vyberáte na seba na noc, vás psychologicky ovplyvňuje. Pred spánkom, keď analyzujete svoj deň a hodnotíte sa. Ráno, keď sa pozriete do zrkadla a očakávate úspešný deň.


Ako vidíte, ani v posteli vás nenecháme na pokoji:) Pretože nám na vás a vašom postoji k výberu oblečenia záleží.

"Ale ja spím sama", je ekvivalentné k " Ale ja večeriam sama". To, že ste sama, neznamená, že sa nezamýšľate nad tým, čím svoje telo kŕmite... a šatíte. Vyberajte pre seba kvalitné a na pohľad príťažlivé večerné záležitosti.


Akonáhle sa začnete o perinu s niekým deliť, prvých pár mesiacov je krásne pyžamko MUST HAVE randiaceho dress codu. Ale čo po troch rokoch? Keep it up! Veľa vecí vyzerá v dlhodobom vzťahu stereotypne. A ono to naozaj sú stereotypy. No zároveň sú to všetko už vybudované základy, ktoré je hlúposť začať zanedbávať, naopak, treba pridávať...

 
Dôležité je, že aj v posteli sa Lubitsa Styling na vás pozerá ako na individuality. Preto tvrdiť, že vás bude muž milovať len v krajkovej súpravičke, by bola bohapustá lož propagujúca istý druh výrobku. Každá žena má svoje posteľné tajomstvo, vďaka ktorému je jedinečná. 

Preto je náš styling tip prekvapujúco jednoduchý: Striedajte podľa počasia a nálady hot kúsky s pánskym pyžamom, alebo teplú nočnú košeľu s hrubými ponožkami s jeho bielou košeľou a občas to proste poriešte ako Marilyn... len 5 kvapiek Chanelu.


P.S. Jediné, čomu hovoríme rezolútne NIE,infantilné overaly, v ktorých aj najkrajšia žena na svete vyzerá ako obrovské mimino.


zdroj: pinterest.com