pondelok 11. augusta 2014

Magické 3/4

Slovensko by mohlo byť kľudne krajinou reprezentujúcou kultúru 3/4 nohavíc, čo by bol túto sezónu celkom uznania hodný prívlastok, keby sme nemali na mysli obtiahnuté trojštvrťáky z číňáka. Kamkoľvek sme sa počas leta rozhliadli, tam boli. Bez ohľadu na vek a pohlavie.

Zisťovali sme vaše dôvody a ako sa ukázalo, máte pocit, že 3/4 sú super riešenie, ak:

  • nemáte pekné kolená 
  • máte po štyridsiatke 
  • je vám v dlhých nohaviciach teplo
  • neviete, čo na seba

Bez ohľadu na to, či máte lýtka ako konvice, alebo či ste drobnej postavy... bez ohľadu na to, či do práce, alebo na nákup... Nosíte ich.
Najradšej s tričkom obťahujúcim postavu, akoby nestačilo obtiahnutia v spodných partiách. Nosíte ich ako jedinú možnú verziu nohavíc na leto.

Posuňte úroveň vášho štýlu o priečku vyššie a vyberte si v 3/4 dĺžke strih, ktorý vašej postave naozaj sedí.


Slim fit verziu si môžu dovoliť typy allá Audrey Hepburn. Pokiaľ sa nechcete dehonestovať a zbytočne priťahovať pozornosť na vaše nedostatky. To, že vy sa cítite krásna aj s vašimi kilami neznamená, že nebudete myslieť aj na okolie.


Všetky ostatné variácie postáv majú šancu na 3/4 dĺžku v podobe Culotte Cropped Pants. Môžete si ich dovoliť aj v prípade, že máte široké lýtka. Musia však končiť v dĺžke pod najširšou časťou lýtka, aby vám opticky nepridávali objem.


Dokonca aj drobné postavy môžu bez obáv siahnuť po tejto dĺžke. Dôležité je vybrať nohavice s menším objemom (vyhnúť sa veľkému počtu skladov) a vysokým pásom. A samozrejme pridať high heels najlepšie v nude farbe pokožky.


Začnite používať módne trendy v prospech seba. Preto nevychádza každú sezónu len jeden trend, ale viacero. Aby ste si vybrali. Tak napríklad Cropped Pants sú sezónne nadčasové a vyzerajú  na 40-tke ešte dokonalejšie ako na 30-tke. Čo vám bráni? Len vy samy.


zdroj: pinterest.com , whowhatwear.com