pondelok 9. marca 2015

MDŽ aké na Slovensku ešte nebolo!

Na našej historicky prvej MDŽ akcií v Záhorskej Bystrici sme predstavili spoluprácu s novou partnerskou značkou m&L náhrdelníky.



Vďaka talentovaným dievčatám, ktoré do svojej práce vkladajú to, čo kedysi dávno pracovití slovenskí remeselníci, sme pritiahli pozornosť pani moderátorky a všetkých vekových skupín.




Čo nám Záhorská Bystrica potvrdila?

1. Pojem stylista / stylistická služba na Slovensku stále zapácha celebritami : Potvrdené
Nájsť spoločnosť, ktorá propaguje stylistické služby pre reálnych ľudí s reálnymi životami v malom kultúrnom dome, bol pre dámy kultúrny šok.

2. Prvá otázka na stylistu : "Obliekam sa dobre?" :  Potvrdené
Na Slovensku sme zvyknutí, že každý nás hneď buď chváli, alebo tresce. Málokedy sa nám dáva možnosť obhájiť sa, a preto to ani nevieme. Osobný štýl nie je výnimkou. Pokiaľ nejaký stylista o sebe tvrdí, že dokáže na základe prvého 6 sekundového kontaktu povedať, či sa obliekate dobre, je to šarlatán.

3. Egocentrizmus v kompozícií pracovných outfitov : Potvrdené
Človek je spoločenský tvor a od mala sa učí rozpoznávať situácie, v ktorých prejaviť svoje ego a v ktorých myslieť aj na svoje okolie. Zatiaľ len veľmi málo Slovákov premýšľa nad výberom prvkov svojich pracovných outfitov.

4. Koučing má milión podôb : Potvrdené
Učiť sa istým koučovacím technikám je správne, ale aplikovať ich tvrdohlavo v každej situácií, taký koučing nepadne nikdy na úrodnú pôdu. Tvorivá súťaž pod názvom: "Vyskladaj si svoj pracovný outfit" mala striktné pravidlá, ktoré priniesli aj slzy...    



Zo štyroch korektne zostavených pracovných outfitov v súlade s konkrétnou pracovnou pozíciou sme nakoniec vylosovali výherný outfit Denisky - asistentky starostu.




        A tak sme edukovali, robili svet krajším a šťastnejším a to všetko prostredníctvom oblečenia...