pondelok 4. januára 2016

2016



O tom, aký má byť rok 2016 vieme už z horoskopov, čínskych horoskopov aj astrologických výpočtov ... o tom, aký rok 2016 bude, rozhodneme nakoniec sami.

Spoločnosť Lubitsa Styling vstúpila do tretieho roku svojho života na slovenskom trhu. Mnoho ľudí reaguje ešte stále s úžasom nad tým, že móda napokon nie je taká povrchná a dotýka sa priamo ich každodenného života a aké prínosné je naučiť sa ju využívať vo svoj prospech.

Iní nám ešte stále gratulujú a s obdivom sa križujú, že sme sa rozhodli podnikať práve v tejto oblasti. A kde inde? Oblečenie a jedlo sú dve podstaty, vďaka ktorým človek môže
fungovať - ako jednotlivec a ako člen spoločnosti. Podnikáme teda v tom najbazálnejšom, čo človek používa a potrebuje.

V roku 2016 rozšírime portfólio našich školení a workshopov pre verejnosť po celom Slovensku v spolupráci s viacerými odborníkmi. V rámci fashion koučingu sa dostaneme ešte bližšie k vám, čo musíte z ekonomických dôvodov riešiť váš šatník recyklovateľne a strategicky. Korporácie aj menšie firmy, budú mať novú možnosť zistiť, čo je to pracovný dress code, ako funguje v slovenských pomeroch a aký vplyv má na čísla.

Nech sa nám aj vám darí!

STYLE FOR REAL PEOPLE