utorok 12. júla 2016

Módny kalendár: Boho & Doplnky

Správne zvolené doplnky majú veľkú moc. Aj z tuctového oblečenia dokážu vykúzliť hravý a originálny outfit. Dalo by sa povedať, že pre štýl boho sú najdôležitejším prvkom a bez nich by stratil svoje čaro. A ktoré doplnky tento štýl definujú najviac?


Klobúk bol kedysi bežnou súčasťou dámskeho odevu. Dnes je považovaný skôr za módny výstrelok. Keďže boho štýl je v značnej miere o extravagancii, práve klobúk by nemal chýbať na hlave žiadnej správnej bohémky. Ak však nie ste milovníčkou týchto pokrývok hlavy, ale radšej sa pýšite svojou bujnou hrivou, siahnite po zdobenej čelenke alebo šatke.


Život bohémky je veľmi pestrý a veselý. Presne taká by mala byť aj jej bižutéria. Čím väčšia, farebnejšia a výstrednejšia, tým lepšie. Netreba sa báť kombinovať aj viac náramkov či náhrdelníkov naraz. V týchto letných dňoch sú obľúbené tiež retiazky a prstene na nohu.



Minulé leto k nám z Kalifornie dorazili metalické tetovačky a stali sa obrovským hitom. Tomuto trendu podľahli aj celebrity, ktoré si nimi s obľubou zdobia svoje opálené telá. Výhodou je, že nie sú trvalé, takže ak zmeníte názor, môžete sa ich veľmi rýchlo zbaviť. 

autor: Petra, zdroj: pinterest