piatok 8. júla 2016

Módny klanedár: Boho & obuv

Všetky milovníčky módy vieme, že neexistuje dokonalý outfit bez dokonalých topánok. Inak to nie je ani v štýle boho, ktorý je ako stvorený na dlhé prechádzky, útek z mesta do prírody, šantenie a tancovanie na letných festivaloch. 


To je dôvod, prečo vysoké podpätky tomuto štýlu veľmi nepristanú. Obuv tejto sezóny sa nesie v duchu hesla: Pohodlie nadovšetko! Preto zabudnite na hrubé platformy a vysoké ihličky a nahraďte ich ľahučkými sandálami na tenkej podrážke. Pri ich mušej váhe si ani neuvedomíte, že máte niečo na nohách, no ak stavíte na zaujímavé zdobenie ako sú korálky, pierka a strapce, vaše okolie ich rozhodne neprehliadne. Obľúbené sú tiež gladiátorky, ktoré svoje pomenovanie dostali po urastených rímskych bojovníkoch.



Aj keď je leto v plnom prúde, nemusíte sa báť siahnuť ani po členkových topánkach, či kovbojských čižmách. Pokojne ich môžte kombinovať so šortkami, sukňou aj ľahkými letnými šatami.


Ak vás tento štýl oslovil, no bez podpätkov sa cítite nesvoja a ani tancovanie v prírode nie je nič pre vás, ani to nie je problém. Boho štýl je predsa o odvahe experimentovať! Dôležité je držať sa
zemitých fariebprírodných materiálov ako je semiš, koža, korok, drevo.



autor: Petra Jurošová, zdroj: pinterest, polyvore