streda 2. novembra 2016

Koniec ďalšiemu mýtu?

Pamätáte sa na článok o nedostatočnej príprave na stretnutie s prezidentom v prípade dress codu basketbalistky Zuzany Žirkovej a horského cyklistu Filipa Polza?

Dnes tu máme ďalšie stretnutie športovkyne s hlavou štátu. Téma rovnaká, prístup k výberu outfitu rozdielny. Prečo? Snáď je tenistka Dominika Navara Cibulková niečo viac ako jej kolegovia? To je totiž jediné možné vysvetlenie v hlavách slovenskej pospolitosti.

S odstupom času som si totiž prečítala zopár komentov k príspevku na facebooku Andreja Kisku. Je v poriadku, že ľudia reagujú - veď akcia vytvára reakciu, aby sa znova uskutočnila ďalšia akcia a reakcia...


Reakciou mňa, ako fashion koučky, je tento post. Verím, že prípad stretnutí troch športovcov raz a navždy zmetie zo stola argument: "Viacerí nosia obleky, kravaty, kostýmy, podpätky...a nedokázali v živote nič."  


Celý ansámbl tentokrát uspokojil nielen odborníkov na etiketu, ale aj fashion koučov: správne dĺžky, veľkosti, farby, vhodné doplnky, čistá obuv, hygiena tváre a ani stopy po vulgárnosti vo vizáži protagonistky.  


Rukáv na Dominikiných šatách je zároveň príkladom toho, akú dĺžku a strih rukávu je korektné nosiť v pracovnom biznis formal dress code bez nutnosti zakrytia ramien. Samozrejme za predpokladu, že máte paže, ako ona:)

Na margo samotných komentov... vďaka svojim vystúpeniam pred náročným publikom môžem potvrdiť, že vyjadriť svoj názor tak, aby sme rešpektovali názor druhých je umenie, ktoré chýba nielen v komentároch na sociálnych sieťach... 



zdroj: AndrejKiska